Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătrân din Italia, bătut de un interlop român. Ce şoc a avut când a ieşit din spital

 Un italian de 85 de ani care a ajuns anul trecut la spital după ce a fost tâlhărit de un român în Milano a primit despăgubiri de numai 50 de euro.

Giovanni Ravenna, în vârstă de 85 de ani, a fost tâlhărit în aprilie anul trecut de românul Chestor Căldăraru, când se întorcea de la slujba de Paşti, în faţa locuinţei sale din Milano. Agresorul l-a lovit cu picioarele, cu pumnii şi cu bastonul pe care i l-a smuls din mână, scrie Libero Quatidiano.

Câteva zile mai târziu, Căldăraru a atacat un alt bătrân din Milano, pe care l-a bătut atât de tare încât omul a ajuns la spital, în comă. În ambele cazuri, românul voia să le fure portofelele.

Când a ieşit din spital, Ravenna a avut însă un şoc_ a primit însă daune de numai 50 de euro – adică suma pe care i-a furat-o românul din portofel. Şi asta cu toate că, teoretic, există un fond special pentru vârstnicii care cad victime agresiunilor iar autorităţile italiene l-au asigurat că îl vor ajuta.

Citește și
Romina Rotariu - educatoare
Educatoarea care a bătut mai mulți copii și-a recunoscut fapta. A dat vina pe glicemie

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult