Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie extrem de violentă într-un fast-food din SUA. O angajată a lovit o clientă. VIDEO

O femeie a fost bătută cu bestialitate de o angajată Mc Donald’s din Las Vegas după ce a încercat să umple o cană cu suc gratis, relatează Daily Mail.

Incidentul a avut loc într-un restaurant din Statele Unite și a fost filmat și postat pe rețetele sociale de o martoră.

”Doamna a cerut o cană cu apă, iar supraveghetorul a oprit mașinăria cu suc pentru că nu a vrut să o lase să ia sucul pe gratis”, a scris Marie Dayag, cea care a publicat imaginișe pe internet.

În înregistrare cele două femei par să se certe înainte ca bătaia să înceapă. Discuția pare să fi pornit de la bani. La un moment dat, angajata aflată în spatele casei de marcat este auzită spunând ”din moment ce nu îți poți permite”. Clienta ripostează, o provoacă la luptă, adresându-i injurii angajatei și începe să arunce cartofi prajiți prin restaurant.

Citește și
protestatar batut
Scandal în Franţa, din cauza gărzii de corp a lui Macron, care a bătut un protestatar

În partea a doua a filmului, apare momentul în care începe bătaia, după ce clienta aruncă un milkshake în direcția angajatei. În timp ce angajații Mc Donald’s intervin, clienta ia o tavă de metal și o lovește pe adversară în cap. Atunci, angajații o prind de păr și se năpustesc cu pumni asupra ei.

Atât ceilalți clienți, cât și o altă angajată încearcă să le despartă, însă clienta începe să se lupte cu ea.

Bătaia s-a încheiat cu o serie de cuvinte jignitoare. Locația exactă a restaurantului în care s-a petrecut incidentul nu este cunoscută încă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult