Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care și-a ucis fosta iubită în fața blocului, arestat. ”Am fost gelos”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită în faţa unui bloc din Timişoara a primit mandat de arestare pe 30 de zile.

Individul era furios că fusese părăsit de parteneră, sătulă de agresiunile lui. A ucis-o fără să îi pese că aveau o fetiță împreună.

Prins de anchetatori, suspectul a dat vina pe femeie, care, spune el, l-ar fi sunat în timp ce era în pat cu altul.

Mihaela stătea alături de o vecină pe o bancă, în faţa blocului în care locuia, când fostul ei iubit s-a repezit la ea, înarmat cu un cuţit şi a lovit-o.

Secvenţa a fost scurtă şi nimeni din jur nu a avut timp să intervină.

Rănită grav, femeia de 30 de ani s-a stins înainte să ajungă ambulanța. Individul a încercat să dispară, dar poliţiştii l-au prins 14 ore mai târziu, când se pregătea să urce într-un tren.

Citește și
suspect crimă Timișoara
Mărturia bărbatului care și-a ucis fosta iubită: ”M-a sunat când făcea dragoste cu altul”

"Am fost gelos. Pentru că o iubeam... M-a sunat la telefon ca să aud că face dragoste cu băiatul din depou", spune bărbatul.

Povestea de dragoste dintre cei doi dura de multă vreme. Aveau împreună şi o fetiţă de 3 ani. În ultima perioadă, bărbatul devenise tot mai violent, iar acum două luni Mihaela a decis să îl părăsească.

Cei care îi cunoşteau susţin că el nu ar fi fost de acord cu separarea. Înainte de asasinat, ar fi urmărit-o pe stradă.

Diana Gîtan, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: "Suspectul a premeditat fapta venind în cursul dimineţii din Cluj, s-a înarmat cu un cuţit, după care a urmărit victima pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o în apropierea locuinţei sale.”

Barbatul acuzat de crimă are un trecut violent

 

În 2001, când era încă minor, a fost acuzat de tâlhărie, viol şi distrugere, pentru că împreună cu doi veri a atacat o femeie şi ulterior a vrut să o siluiască.

Patru ani mai târziu a agresat sexual o fată de 13 ani dintr-un centru de plasament. Două copile au fost obligate să privească. Pentru această faptă, a stat 12 ani în închisoare.

Şi Mihaela a avut de-a face de mai multe ori cu firea lui violentă.

 "Mi-a zis că era agresiv, că a bătut-o", spune o vecină.

Poliţişti spun că femeia nu a depus nicio plângere împotriva fostului iubit.

A apucat să îşi ducă fiica într-un centru de plasament, printre altele, ca să o ferească de comportamentul tatălui, dar şi pentru că nu se descurca financar.  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult