Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat ucis de o maşină autonomă. Soţia sa, rănită grav când încerca să-l salveze

O femeie din San Francisco a încercat să-și salveze soțul din calea unei mașini Tesla care circula cu viteză şi care a trecut pe roșu.

Camerele de supraveghere au suprins imagini cu cei doi în timp ce voiau să traverseze. În acest timp, o mașină Tesla, posibil pe modul autonom, a trecut cu viteză deşi semaforul era pe roșu. Kelly Dean a încercat să-și salveze soțul, trăgându-l din fața autoturismului, însă amândoi au fost loviți și azvârliţi în aer, potrivit Daily Mail. Femeia a supraviețuit loviturii, însă soțul său a murit. După ce a lovit cuplul, mașina a intrat într-un alt autoturism și s-a oprit pe trotuar.

Kelsey Cambridge, femeia în vârstă de 21 de ani, care conducea mașina, a fost arestată duminică pentru omor din culpă, dar și pentru că a trecut pe roșu.

Nu se știe dacă mașina era pe modul automat. Dacă se dovedește acest lucru,ar fi al treilea accident mortal provocat de o maşină fără şofer. Se presupune că cei doi soți se aflau în San Francisco pentru a celebra a treia aniversare a căsniciei lor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult