Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat târât de tramvai. Vatmanul l-a observat după ce a rămas în urmă, pe șine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Denver, Statele Unite, a supravieţuit în mod miraculos după ce a fost tras sub un tramvai şi târât câţiva metri.

A scăpat de sub roţile vehiculului abia după ce s-a lovit de o rampă de acces pentru pasagerii cu dizabilităţi.

Avocatul lui spune că incidentul s-a petrecut în martie, dar a devenit public abia acum, pentru că victima încearcă să obţină despăgubiri ca să-şi acopere cheltuielile medicale.

Necazurile bărbatului de 62 de ani au început când a vrut să coboare din tramvai cu tot cu bicicletă.

David Krivit, avocatul victimei: "S-a chinuit puţin, pentru că nu-i uşor să cobori scări ţinând bicicleta."

Când tramvaiul s-a pus însă în mişcare, bărbatul şi-a pierdut din nou echilibrul şi a căzut cu totul sub garnitură. Din fericire, un parapet l-a împins de sub roţile de oţel, dar a rămas agăţat de haină.

Citește și
vatmanita beata
Accident între un tramvai şi o maşină, ambele conduse de femei băute. Reacţia vătmăniţei

David Krivit, avocatul victimei: "L-a prins şi l-a târât cam zece metri. Şi n-a scăpat decât atunci când s-a lovit de rampa pentru scaune cu rotile."

După ce a scăpat de sub tramvai, bărbatul a rămas pe şine - rănit, dar în viaţă. Trecătorii au început să se apropie, însă abia după 7 minute cineva a chemat ambulanţa.

David Krivit, avocatul victimei: "Avea fracturată clavicula stângă. Şi-a rupt două coaste, a patra şi a unsprezecea. Avea şi fracturi la vertebrele T2 şi T3."

Mecanicul tramvaiului a oprit abia după ce victima a rămas în urmă pe şine, deoarece, a declarat el, abia atunci l-a văzut pe bărbat. Şefii lui spun că ar fi trebuit să vadă totuşi ce se întâmplă pe peron şi să nu demareze. El nu este însă cercetat penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult