Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat mort după ce a fost lovit de un tânăr, într-un bar, în Botoșani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit brusc pentru un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Botoşani. Victima se afla într-un bar, când a intrat în conflict cu în tânăr de 17 ani, care l-ar fi lovit. 

 

La scurt timp, omul s-a aşezat pe un scaun şi a murit. Suspectul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Incidentul a avut loc într-un bar din localitatea Stăuceni, judeţul Botoşani. Bărbatul ar fi intrat în conflict cu un tânăr în vârstă de 17 ani, care l-ar fi lovit în zona capului. În scurt timp, victimei i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator.

Reporter: "Era în bar?" Cumnatul victimei: "Nu ştiu. Eu când am ajuns, el era mort aici." Reporter: "Dar pe băiat îl ştiţi?" Cumnatul victimei: "Cică e în băiat de prin Siliştea. Nu îl cunosc. La anii ăştia, nu îi cunosc pe ăştia tineri."

La faţa locului a ajuns o ambulanţă însă, din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar.

Citește și
Rechin torturat
Rechin mort, după ce un pescar l-a legat și l-a târât prin apă. VIDEO

Bogdan Ursu, medic ambulanță: "Am fost solicitaţi pentru un stop cardio respirator, declarativ din apelul la 112, în urma unei agresiuni fizice. S-a ajuns la locul solicitării şi s-au aplicat manevrele de resuscitare timp de o oră, dupoa care s-a declarat decesul."

Bărbatul era divorţat şi locuia împreună cu mama sa. Localnicii spun că nu a mai fost implicat în conflicte şi nu înţeleg care a fost cauza acestei tragedii.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti pentru a stabili dacă victimă a murit în urma unei afecţiuni medicale sau în urma loviturilor primite. Suspectul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult