Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat judecat pentru că a ucis-o pe verișoara soției sale. Ce a spus în instanță

Un individ este judecat pentru că a ucis-o pe verișoara soției sale, în vârstă de 16 ani, pe care a îngropat-o în pădure. Bărbatul a recunoscut că a omorât-o, dar pretinde că în mod accidental.

Shane Mays fost arestat sub acuzația că a ucis-o pe pe Louise Smith, în vârstă de 16 ani,. Trupul acesteia a fost găsit într-o pădure, la o săptămână de la deces. Macabra descoperire a fost făcută la aproximativ 1,6 kilometri de casa ei, relatează publicația The Mirror.

Procesul de crimă va începe marți, chiar după ce inculpatul s-a declarat vinovat, dar pentru ucidere prin imprudență. Bărbatul de 30 de ani va fi judecat însă pentru crimă.

Louise dispăruse pe 8 mai, iar toată comunitatea a declanșat o amplă acțiune de căutare. Pe 21 mai, cadavrul ei a fost descoperit într-o pădure deasă.

Soția suspectului, Cjay Mays, în vârstă de 29 de ani, a fost și ea reținută, dar eliberată după ce s-a dovedit că nu avea legătură cu crima.

Citește și
bebelus spital
Infirmieră acuzată de uciderea a opt nou-născuți și zece tentative de crimă

Luni, Shane Mays a pledat vinovat la Winchester Crown Court urmând ca judecata să înceapă peste o zi. Individul pretinde însă ca ucis-o în mod accidental pe verișoara soției sale. Procurorul a calificat drept „inacceptabilă” poziția lui procesuală, astfel că procesul va continua pentru crimă

Nu este clară însă motivația faptei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult