Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momentul bătăii din sala de fitness, care a dus la uciderea unui tânăr de 19 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 19 ani, a fost înjunghiat mortal, marți după-amiază, în fața unei săli de sport din Sectorul 3 al Capitalei. 

Principalul suspect, a fost identificat ulterior, cu ajutorul martorilor. Potrivit unor surse, este un tânăr de 20 de ani, cu care a avut un conflict.

Bătaia a început în sala de fitness, iar camerele de supraveghere au surprins acest moment. Ceilalți băieți aflați în sală i-au separat pe cei doi, însă conflictul a continuat în stradă.

Victima de 19 ani habar nu avea că agresorul de 20 de ani venise la sala de sport cu o armă albă asupra lui. Și, după ce s-au certat în continuare în stradă, tânărul de 20 de ani l-a atacat cu această armă pe băiatul de 19 ani.

A fost dată imediat alarma, iar când cei de la SMURD au ajuns să îi acorde primul ajutor, au găsit victima în stop cardio-respirator. Au făcut manevre de resuscitare, însă tânărul a decedat.

Citește și
atac
Imagini șocante în Oradea. Un fost polițist și-a înjunghiat fosta soție într-o parcare, fără ca nimeni să intervină

Polițiștii de la Secția 11 din Capitală aveau semnalmentele agresorului, așa că l-au prins imediat, la mică distanță de locul crimei și au găsit asupra sa arma pătată de sânge.

L-au dus imediat la audieri, iar tânărul de 20 de ani va fi acuzat de omor.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult