Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat găsit mort în locuința lui din Dâmbovița. Cunoscuții spun că avea depresie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Răpus de tristeţe după o serie de nenorociri în familie, un bărbat din Moreni, judeţul Dâmboviţa, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit fără viaţă în locuinţa lui.

Cei de la ambulanţă, ajunşi repede acolo, au constatat că omul murise de jumătate de zi. Cel mai probabil, s-a sinucis, spun poliţiştii.

Bărbatul era divorţat şi avea o fiică, stabilită în Italia. Deşi stătea în aceeaşi gospodărie cu o nepoată, nimeni nu a reuşit să-l ajute să depăşească fazele negre ale depresiei. Omul a fost descoperit mort de un vecin, la câteva ore după momentul decesului.

Un vecin s-a alarmat după ce omul n-a mai dat niciun semn de viaţă şi a venit să vadă ce se întâmplă. L-a găsit fără suflare şi a sunat la 112, după ajutor. Când au ajuns medicii, au constatat decesul.

Mihaela Dragomir, asistent medical Ambulanţa Moreni: „Un bărbat inconştient, spânzurat. Din păcate, manevrele de resuscitare nu s-au mai putut efectua. Era decedat de cel puţin 12 ore.”

Citește și
Momentul în care o femeie e împușcată mortal de poliție în dormitorul ei
VIDEO. Momentul în care o femeie e împușcată mortal de poliție în dormitorul ei

Apropiaţii bărbatului povestesc că era tot mai abătut, după ce îi muriseră cele două surori şi părinţii. După un divorţ care l-a secătuit, rămăsese singur.

Vecinii spun că au încercat să îl îmbărbăteze, dar bărbatul nu reuşea să scape de gândurile negre.

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Poliţiştii spun însă că toate probele indică o sinucidere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult