Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat găsit mort în fața casei, după o seară de beție cu un vecin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 58 de ani din județul Mureș a fost găsit mort în faţa casei sale.

 

Avea pe față, dar și la nivelul gâtului, răni şi urme de violență, spun criminaliştii. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi au audiat, până acum, mai mulţi martori.

Bărbatul de 59 de ani locuia singur, nu era căsătorit şi muncea cu ziua prin sat sau la câmp. Un vecin l-a găsit luni dimineaţă fără suflare, în faţa casei, şi a alertat pe toată lumea. Când au văzut că omul nu mai respiră, localnicii au chemat poliţia.

Localnică: ”L-o găsit băiatul meu şi un alt om, se duceau la lucru la cărat de fân. Aşa au spus că o fi fost prins de gât.”

Citește și
cutit
A fost ucisă pentru că a încercat să-și scape fiica de o căsătorie aranjată. Cum a acționat atacatorul

Criminaliştii veniţi la faţa locului au găsit, pe trupul victimei, urme de violenţă, mai ales în zona capului. Merg pe varianta unei crime, dar, deocamdată, încearcă să strângă toate informaţiile. Martorii le-au declarat polițiștilor că duminică seara victima s-a aflat în compania unui alt bărbat. Ipoteza unui scandal, urmat de moartea victimei, nu este exclusă.

Nepoată: ”Era zgâriat, cineva aşa o zis, că înainte seara a fost la bar, au băut, a venit cu cineva acasă, a căzut, nu ştim. Și prin casă era spart un geam, un sacun, ceva a fost, dar ce nu ştiu.”

Trupul a fost transportat la medicină legală pentru a se stabili exact cauzele morţii. Poliţiştii audiază şi la acesta oră mai mulţi martori.

La audieri a fost adus şi un bărbat cu care, duminică seara, victima s-ar fi văzut, însă acesta a declarat că omul era în viaţă când a plecat spre casă. În zonă nu se află camere de supraveghere care ar putea ajuta ancheta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult