Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat înjunghiat în apartamentul închiriat în Capitală. Ce au surprins camerele

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă oribilă s-a petrecut luni dimineaţă într-un bloc din Bucureşti. Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat mortal în locuinţa pe care o închiriase recent în Sectorul 2 al Capitalei.

Vecinii spun că au auzit o ceartă în apartament şi că au văzut apoi o persoană ieşind grăbită din scara blocului. Poliţiştii au deja un suspect.

Un bărbat de 38 de ani a fost injughiat mortal în locuinţa pe care o închiriase recent în sectorul 2 al Capitalei. Vecinii spun că au auzit o ceartă în apartament şi că au văzut apoi o persoană ieşind grăbită din scara blocului. Poliţiştii au deja un suspect.

În scara blocului este montat un sistem de supraveghere video, iar imaginile surprind momentul în care un posibil suspect iese grăbit din imobil. Momentul în care acesta părăseşte clădirea ar coincide cu ora la care vecinii au auzit ceartă în apartamentul unde a avut loc crimă, mai exact luni dimineaţă la ora 5. Tot ei au sunat şi la 112 să anunţe poliţia.

Deocamdată nu se ştie motivul crimei, vecinii nu cunoşteau victima, întrucât acesta se mutase în bloc cu chirie, în urmă cu aproximativ o lună. Tot ce se ştie despre el e că lucra ca bucătar însă cu siguranţă că poliţiştii criminalişti veniţi la faţa locului au adunat mai multe informaţii dar şi probe din apartamentul unde a avut loc atacul. Nu în ultimul rând, cei care pot da relaţii despre acest caz sunt rugaţi să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112.

Citește și
crima satu mare, politie
Decizia autorităților în cazul bărbatului din Satu Mare care și-a tranșat prietenul de pahar

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult