Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat găsit carbonizat în podul casei părintești. Cum s-a petrecut tragedia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit tragic, sâmbătă seară, pentru un bărbat de 49 de ani din Ploieşti. Omul a fost găsit carbonizat în podul casei părinteşti.

Apropiaţii lui spun că avea obiceiul să se urce acolo şi să fumeze. Cel mai probabil, ar fi aţipit cu ţigara aprinsă şi aşa ar fi luat foc lucrurile aflate în pod.

Flăcările s-au extins şi la locuinţa învecinată, modernizata de curând.

Incendiul a izbucnit la o casă de la marginea oraşului Ploieşti. În locuinţă se afla bărbatul de 49 de ani, dar şi părinţii lui, doi pensionari, de 70 de ani.

După zeci de minute de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să lichideze incendiul. Din nefericire, în podul locuinţei se afla carbonizat un bărbat, de 49 de ani, fiul proprietarilor. Acum poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili din ce cauză s-a produs incendiul.

Proprietarii povestesc că fiul lor obişnuia să se urce în podul casei şi să fumeze acolo.

Citește și
accident avion
Celebru pilot de curse şi familia lui, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu avionul

Reporter: "De la ce să fi pornit focul?"

Tatăl victimei: De la băiat, dacă a fost în pod acolo."

Reporter: "Fuma?"

Tatăl victimei: "Fuma, şi bea şi fuma. Ce, nu l-am avertizat, dar înţelegea ceva?!"

Vecină: "El avea obiceiul de se urca în pod şi fuma. O fi fost băut şi asta s-a întâmplat".

Incendiul s-a manifestat atât de violent încât s-a extins şi la casa vecinilor. Proprietarii de aici spun că abia îşi renovaseră locuinţa cu aproape 30.000 de euro.

Proprietara casei învecinate: "Fumul era cât casa, flăcările de asemenea şi de la ei se mutase la noi. Nu ne-am făcut timp să o asigurăm, că ne temeam".

Proprietarul casei învecinate: "Am renovat-o acum, să ne mutăm, a fost locuinţa lui soacră-mea, a murit, am renovat-o să ne mutăm în ea".

Pompierii au intervenit cu cinci echipaje de stingere pentru a stinge vâlvătaia.

Plutonier adj. şef: Ciprian Sârbu, ISU Prahova: "La momentul sosirii echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la un imobil cu propagare la cel de al doilea. Am intervenit imediat pentru localizarea şi lichidarea incendiului".

Poliţiştii şi pompierii urmează să stabilească toate împrejurările în care a avut loc incidentul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult