Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Vaslui, omorât în bătaie după niște vorbe aruncate la crâșmă. Răzbunarea a avut loc tot la birt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un conflict mai vechi s-a încheiat cu moarte de om în județul Vaslui! De la cuvinte grele s-a ajuns la lovituri cu pumnii şi picioarele şi au însemnat sfârşitul pentru un bărbat care ar fi împlinit astăzi 36 de ani.

Principalul suspect, un băiat de 21 de ani, a fost reţinut.

„L-au pus jos, l-au bătut cu picioarele. Respira numai un pic, făcea așa.." a explicat un martor.

Scenele s-au petrecut în fața unui magazin din satul Albești. Victima stătea la o bere, când trei indivizi s-au năpustit asupra sa. Martorii povestesc că agresorii l-au lăsat pe bărbat la pământ şi au fugit.

„Acum o săptămână s-au bătut între ei, acum îl căutau de vreo două zile. l-au găsit aici. Au oprit mașina, au coborât, l-au luat direct la bătaie” explică martorul.

Localnic: „L-au lovit, l-au aruncat și au plecat, e regretabil. Nu trebuia să se întâmple așa. Băieți tineri, și mortul, și băieții cu fapta, au de îndurat şi ei.”

Citește și
Criminalul din Bascov și-ar fi ucis cei 5 membri ai familiei pentru că nepoata lui nu purta un lănțișor pe care i l-a dăruit
Motivul pentru care criminalul din Bascov și-a ucis familia
Ambulanța l-a găsit mort deja

Localnicii s-au strâns repede în jurul victimei.

Dr. Carmena Piseru, UPU-SMURD Vaslui: „Când am ajuns, prezenta semne de moarte, a fost întins pe jos ca să își revină. Constatând că nu își revine, au sunat la ambulanță și au început masajul cardiac după ce li s-a explicat cum să facă, dar nu s-a putut face nimic.”

Totul ar fi fost o răzbunare, spune mama celui ucis.

Mama victimei: „Au pus ochii pe el, te mănânc, te omor. Era rău de gură și al meu. Îi spuneam să nu mai vorbească, nu mai amenința, că nu știi ce se întâmplă cu tine, mă. De la vorbe de-a lor, clănțăneli de astea, din crâșmă, cum stau ei.”

Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Vaslui şi se fac cercetari pentru lovituri cauzatoare de moarte. Cei trei suspecţi au fost audiați, iar unul dintre ei, un băiat de 21 de ani, a fost reţinut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult