Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Iași mort după ce a căzut de la 20 de metri înalțime. Suspiciunea anchetatorilor

Întâmplare tragică în centrul Iaşului, la primele ore ale zilei. Un bărbat a murit după ce a căzut de la aproape 20 de metri pe o esplanadă.

Martorii bănuiesc că omul şi-a luat viaţa. Deocamdată poliţiştii nu l-au identificat şi au deschis o anchetă pentru a afla ce se ascunde în spatele deciziei fatale.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 9:00, când în zona se aflau doar nişte muncitori. Unul dintre ei l-a văzut pe bărbat cănzând în gol.

"Eu eram aici şi mi-am aruncat ochii şi i-am văzut picioarele în aer. Am sunat salvarea imediat", povestește un martor.

La locul solicitării a intervenit un echipaj de terapie intensivă de la SMURD. Până să ajungă medicii, un poliţist a încercat să-l resusciteze pe bărbat. Cei de la SMURD au continuat apoi resuscitarea zeci de minute, dar a fost în zadar.

Citește și
ambulanta
Mesajul trimis de o tânără de 18 ani din Brăila iubitului ei, înainte să se sinucidă

Diana Cimpoeșu, medic-sef UPU-SMURD Iaşi: "Pacientul a fost găsit în stop prin politrauma, leziuni toracice, leziuni la nivelul membrelor şi posibil leziuni foarte importante interne, care au generat stop cardio-respirator. Pe monitor era asistolă, s-au efectuat manevre de resuscitare îndelungate, dar din păcate s-a declarat decesul".

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Polițiștii fac cercetări într-un dosar de moarte suspectă. Ei încearcă să afle acum identitatea bărbatului şi motivele care l-au împins la gestul extrem.  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult