Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat care se dădea medic, reţinut în București pentru 17 infracțiuni de viol

Your browser doesn't support HTML5 video.

Judecătorii din Bucureşti au arestat vineri un bărbat bănuit încă de anul trecut că a violat şi agresat sexual zeci de femei.

Dădea anunţuri false de angajare şi pe tinerele interesate le trimitea la psiholog. Care, era de fapt tot el. Îşi asuma în mod fals calitatea de medic, apoi le agresa şi filma abuzurile.

Primele femei agresate au dat totul în vileag din 2017, dar poliţiştii de la Investigaţii criminale au avut nevoie de un an şi jumătate ca să poată proba la adevărata lui amploare acest caz.

Aşa se face că de la câteva plângeri, anchetatorii au ajuns să numere 20 de agresiuni sexuale, 17 violuri şi 26 de cazuri în care femeile au fost filmate în posturi indecente fără voia lor.

Bărbatul are 52 de ani şi, în timp, a construit tot acest mecanism pentru a-şi găsi victimele: de la anunţurile false pe net, cu locuri de muncă, la inventarea unui control psihologic necesar, în vederea angajării, la atragerea femeilor într-un cabinet improvizat şi până la violarea şi filmarea scenelor.

Vineri, înainte de a fi arestat de judecători, bărbatul şi-a susţinut în continuare nevinovăţia şi a declarat că femeile consimţiseră să întreţină raporturi sexuale cu el şi să se şi lase filmate.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult