Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băiețel răsplătit de mamă cu marijuana, când se purta frumos. Ce pățea când o supăra

Un tânăr minor a primit de la mama sa marijuana, drept răsplată pentru că „se poartă frumos”. Această situație s-a repetat de cel puțin 50 de ori în ultimele trei luni.

Melissa Burton și iubita sa Susan Glascock, ambele în vârstă de 36 de ani, sunt cercetate de poliție pentru că foloseau marijuana drept metodă ca să-l răsplătească sau pedepsească pe fiul minor. Audiat de poliție, băiatul, a cărei vârstă nu a fost dezvăluită, le-a spus oamenilor legii că primea iarbă „de câte ori făcea ceva bun”. Dacă, însă, își supăra mama, el era „pedepsit să stea fără marijuana”, informează Metro.

Astfel, acum femeia este acuzată de neglijență. Situația a fost descoperită după ce oamenii legii au fost sunați să intervină la locuința femeii din Greenfield, statul american Indiana, pentru că băiatul se certa cu iubita mamei.

Cearta a izbucnit după ce Susan Glascock s-a enervat din cauza sumei pe care Melissa Burton și fiul ei au obținut-o prin vânzarea unor jocuri video. Fiul a intervenit să le calmeze, însă Glascock l-a împins și l-a agresat.

Cel care a confirmat, pentru pollițiști, că băiatul primea droguri ca recompensă a fost chiar bunicul acestuia, care le-a și acuzat pe femei că îl neglijează pe copil, care nici măcar nu are propria cameră în care să doarmă. Confruntate, femeile au recunoscut fapta. Ele au fost eliberate pe cauțiune în valoare de 1000 de dolari.

Citește și
detinuti
Motivul pentru care un profesor a decis ca doi deținuți să fie executați în fața elevilor. ”Poate să-i sperie”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult