Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băiat de 13 ani din Vaslui, lovit mortal de o betonieră în timp ce mergea cu bicicleta. Șoferul nu și-a dat seama și a plecat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un băiat de 13 ani, din județul Vaslui. Adolescentul a fost lovit de o betonieră în timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea drumului. Șoferul nu l-ar fi văzut și a continuat drumul.

A fost oprit de polițiști, la intrarea în municipiul Vaslui. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Accidentul a avut loc pe drumul național care traversează comuna Ștefan cel Mare. Băiatul se îndrepta spre o fântână când betoniera l-a agățat cu partea metalică din spate. Mama băiatului: „L-am chemat să aducă o sticlă de apă, dar să ai grijă la mașini! S-a asigurat băiatul, oamenii ăștia erau aici. Când a trecut, o mașină care avea ceva lung l-a agățat. L-a izbit de pământ și a fugit.” Localnic: „Mama lui era la mine la grădină la treabă și l-a trimis să aducă un bidon cu apă. De unde să mai vină cu apă, că el era întins pe asfalt.” Martor: „TIR-ul când a trecut pe lângă el a făcut curent. El are în spate o bară lungă și a dat peste el cu aia. Nu și-a dat seama. A plecat. L-am claxonat. Nu și-a dat seama si s-a dus spre Vaslui.” Alti șoferi aflați în trafic au sunat la 112. Medicii sosiți de urgență au reușit să-l stabilizeze pe copil și l-au dus la spital, unde a murit, din păcate. Mai multe betoniere au fost oprite de un filtru al Poliției la intrarea în Vaslui, până ce autorul accidentului a fos identificat, cu ajutorul martorilor. Omul susține că nu avea habar de cele întâmplate, dar acum este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult