Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autorul unei crime oribile, eliberat după 33 de ani. Ce a păţit când s-a întors acasă

Un bărbat de 54 de ani, recent eliberat din închisoare unde stătuse pentru uciderea unui copil, a fost găsit înjunghiat mortal la scurt timp după ce s-a întors acasă.

David Gaut, închis pentru 33 de ani după ce l-a ucis pe copilul de 17 luni al iubitei sale pentru că îl deranja, a fost găsit mort la câteva săptămâni după eliberarea din penitenciar, scrie Metro.

Cadavrul lui Gaut era în holul casei sale din localitatea New Tredegar (în Ţara Galilor), într-o baltă de sânge cu urme de cuţit. Ar fi fost înjunghiat în repetate rânduri, potrivit legiştilor.

Crima comisă de Gaut în 1985 într-o localitate învecinată a fost considerată una dintre cele mai oribile din Marea Britanie. Băbatul trebuia să aibă grijă de băieţelul iubitei sale, dar a bătut copilul cu sălbăticie, apoi a ascuns cadavrul, ca să pară un accident.

Femeia a realizat ce se întâmplase când a văzut că şi fratele mai mare al copilului mort avea urme de violenţă. Ca urmare, Gaut a fost condamnat la închisoare pe viaţă, dar a ieşit după 33 de ani din spatrele gratiilor.

Citește și
moarte
Trupul unui minor aflat în plasament, găsit fără viață într-o fântână. Mărturia bărbatului care îl îngrijea

Trei localnici din New Tredegar sunt suspectaţi de uciderea lui Gaut, printre ei şi un vecin.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult