Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autorii oribilei crime din Braşov ar fi doi tineri. Ea are doar 17 ani şi intra în case promiţând "masaj corporal"

Your browser doesn't support HTML5 video.

O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 23 sunt suspectați că ar fi autorii crimei care a îngrozit Brașovul vinerea trecută.

Cei doi ar fi pătruns în casa victimei, un bărbat de 46 de ani, cu scopul de a fura, însă au fost surprinși când încercau să plece cu mai multe obiecte de valoare. Atunci, hoțul l-a înjunghiat pe cel prădat.

Deși este acuzată doar de complicitate, fata ar fi avut un rol determinant în derularea faptelor, spun procurorii. Ea a postat pe internet un anunț prin care oferea servicii de masaj corporal.

Se pare, însă, că își dorea doar să poată intra cu ușurință în diferite locuințe. A fost abordată de bărbatul de 46 de ani, care trăia singur și care a invitat-o la el acasă.

Tânără s-a dus acolo însoțită de un prieten de 23 de ani din județul Olt. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, cei doi puseseră la punct planul unui jaf.

Citește și
Poliția
Un bărbat, torturat și ucis în propria locuință, în Mureș

Victima a încercat să-i oprească atunci când au vrut să plece cu lucrurile sale, iar însoțitorul fetei a recurs la violență pentru a scăpa.

Cei doi suspecți au fost reținuți după ce acasă la ei anchetatorii au găsit mai multe dintre bunurile furate. Procurorii propun arestarea lor preventivă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult