Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au observat că mânerul ușii era fierbinte și au chemat Poliția. Ce s-a descoperit în apartament

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-un apartament din Galați, unde 3 persoane au fost găsite marți după-amiază fără suflare. Vecinii au sunat la 112 după ce au văzut că nimeni nu mai iese din locuință de mai bine de 3 zile, dar și alarmați de poștăriță.

Primele date ale anchetei arată că cei trei, doi bătrâni 83 și 92 de ani şi fiul lor de 52 de ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Alarma a fost dată după ce poştărița care le aducea pensia locatarilor a constatat că nu îi deschide nimeni uşa la apartamentul 10. Şeful scării a pus mâna pe clanţă şi şi-a dat seama că e posibil să se fi întâmplat o nenorocire.

Vecin: "Am anunţat poliţia, na, că am văzut uşa că frige, mânerul de la uşă. Şi a venit şi i-a găsit pe toţi morţi în casă. De la gaze. A găsit gazele aprinse-n casa. Şi ei morţi. Unul în dormitor şi doi, moşii, în sufragerie."

În acelaşi apartament locuiau bărbatul de 92 de ani, soţia de 83 şi fiul femeii, de 52 de ani. Se încălzeau cu nişte calorifere electrice, dar, când încercau să facă economie, lăsau aragazul deschis peste noapte.

Vecină: "A venit poştărița şi spunea că mânarul era fierbinte.”

Comisar şef Gabriela Costin, purt de cuv al IPJ Galaţi: "Din primele constatări ale medicului legist s-a stabilit ca aceştia nu prezintă urme vizibile de violenţă pe corp, dar cauza decesului va fi stabilită ulterior, după efectuarea necropsiei. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală care are ca obiect săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă."

Trupurile celor trei victime au fost preluate de specialiştii de la Medicină Legală, pentru autopsii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult