Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au fost plătiţi să ucidă o femeie, dar au omorât-o pe colega ei din greşeală

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Statele Unite, o crimă la comandă a luat o întorsătură neaşteptată după ce asasinii au încurcat victima.

Fuseseră tocmiţi să omoare o femeie, însă au luat-o în vizor pe colega acesteia de serviciu. Şi-au dat seama de eroare după ce au răpit-o pe femeie, însă au hotărât să-şi ducă planul la final de teamă că vor fi pârâţi la poliţie.

Russell Gibson, şeriful Osceola: "Mă afectează foarte mult faptul că cineva din oraşul nostru a fost ucis aşa."

Janice Torres, mama a doi copii, a fost victima unei confuzii fatale. Femeia a fost răpită şi ucisă de un bărbat şi o femeie, tocmiţi să omoare pe altcineva. Pe lângă făptaşi, poliţiştii au arestat-o şi pe femeia care a comandat crima. Individa voia să scape de iubita soţului ei. Nu le-a dat celor doi suficiente informaţii şi aceştia şi-au ales greşit ţinta.

Au aşteptat-o pe Janice când a terminat munca la un supermarket şi au răpit-o. Între timp, şi-au dat seama că nu ea e femeia pe care fuseseră angajaţi să o ucidă. Temători că i-ar putea da de gol, au decis să o omoare oricum.

Citește și
Politia Bulgaria - GETTY
Un om de afaceri din Bulgaria a fost împușcat mortal în plină zi

Russell Gibson, şeriful Osceola: "Această femeie a murit fără niciun motiv. Era mamă, soţie şi fiica cuiva şi a murit nevinovată."

Făptaşii i-au furat cardul şi nu s-au ferit să îl folosească în mai multe rânduri şi asta i-a dat de gol. Criminala a fost prinsă în timp ce făcea o extragere de la un bancomat purtând chiar hainele victimei. Toţi trei sunt acuzaţi de crimă şi vor rămâne după gratii ani buni. Între timp, a ieşit la iveală că femeia pe care voiau de fapt să o omoare era o colegă de serviciu a victimei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult