Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au căzut în gol încercând să facă poza perfectă. Momentul, surprins întâmplător într-un selfie

Un cuplu din Statele Unite a murit, duminică, din cauza unul selfie.

Vishnu Viswanath și Meenakshi Moorhy, doi turiști din India, se aflau în Parcul Național Yosemite când au căzut de la 245 de metri, în timp ce se pozau prea aproape de marginea unei stânci.

La câteva zile de la tragedie, Drea Rose Laguillo și logodnicul ei Sean Matteson au realizat că au surprins într-o poză făcută în același loc momentul de dinainte ca cei doi turiști indieni să-și piardă viața, scrie Daily Mail.

Vishnu Viswanath și Meenakshi Moothy și-au pierdut viața duminică, în jurul orei 17.10. Ei au fixat telefonul pe un trepied, ca să își poată face o fotografie în care să surprindă peisajul. Însă aceștia s-au apropiat prea mult de margine și au căzut în gol.

Aflând despre această tragedie, Drea Rose Laguillo a realizat că într-unul dintre selfie-urile sale apare una dintre cele două victime, o femeie cu părul roz.

Citește și
Cadere
Femeia care a căzut de la etajul 27 făcându-şi un selfie, identificată. "E nebună"

Cuplul venise la universitate în Statele Unite, unde studiau ingineria, dar aveau și un blog de călătorie. Într-o imagine postată pe o rețea de socializare, cei doi postaseră o fotografie de la Marele Canion, în care se aflau foarte aproape de marginea unei stânci.

„Mulți dintre noi, între care și eu, suntem fani ai tentativelor de a sta aproape de marginea unei stânci sau a unor zgâie-nori. Dar știați că rafalele de vânt pot fi fatale? Merită să ne riscăm viețile doar pentru o poză”, se preciza în descriere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult