Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Asistentul care a violat o femeie în comă era membrul unei formații de rap creștin

Detalii inedite ies la iveală despre asistentul care a violat o femeie în stare vegetativă, în azilul din Phoenix. Nathan Sutherland, de 36 de ani, făcea parte dintr-un grup muzical de rap creștin, numit Sleeplessouljaz.

Bărbatul cânta alături de sora sa mai mică, iar pe scenă își spunea SLS. Bărbatul susținea concerte în biserici, susține fostul său pastor, scrie The Mirror.

Tatăl a doi copii, bărbatul este acuzat că a violat o femeie de 29 de ani în stare vegetativă care a și născut în luna decembrie un băiat. Atât mama cât și bebelușul au supraviețuit nașterii.

De la izbucnirea scandalului, polițiștii au preluat probe ADN de la toți angajații pentru a vedea cine a recurs la acest gest. În această săptămână, un asistent medical a fost arestat în legătură cu acest caz.

Nathan Sutherland, cel care avea grijă de femeia internată la azilul din Phoenix, a fost agresat fiind acuzat de asalt sexual şi abuzarea unei victime vulnerabile. AND-ul bărbatului s-a potrivit cu cel al bebelușului, au declarat anchetatorii.

Citește și
asistent social
Un asistent social a întreținut relații sexuale cu un minor aflat în plasament. Mărturiile băiatului

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult