Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Artistă bătută în timp ce era LIVE pe Instagram. Cum au reacționat fanii

O artistă din Africa de Sud a fost bătută de partener în timp ce transmitea live pe Instagram. Tânăra vorbea și răspundea întrebărilor de la fani când partenerul său a intrat în cameră și a început să o pălmuiască de nenumărate ori.

Incidentul prin care a trecut Babes Wodumo a declanșat o adevărată revoltă în mediul virtual. Chiar și ministrul Culturii, Nathi Mthethwa, a insistat ca artista să depună plângere împotriva agresorului, scrie BBC.

„Suntem îngroziți de gestul artistului Mandla Maphumulo care a fost filmat în timp ce și-a pălmuit partenera, cântăreața Babes Wodumo”, a declarat oficialul. „Nu numai că condamn acest act, dar o rog pe victimă să depună urgent plângere împotriva lui”, a mai adăugat acesta.

„Poate că am exagerat de câteva ori în relația noastră în privința anumitor aspecte”, a fost replica bărbatului.

Sora victimei a declarat pentru presa locală că femeia a rămas cu traume în urma incidentului, dar acum se recuperează. De asemenea, a demontat teoriile potrivit cărora incidentul ar fi fost regizat tocmai pentru a atrage atenția asupra violenței domestice.

Citește și
Shakira
Shakira, acuzată de fraudă fiscală. Datorează Spaniei peste 14 milioane de euro

În același timp, liderul opoziției, Mmusi Maimane, a declarat că după ce a vizionat imaginile ar fi vrut să se bată chiar el cu agresorul.

Abonați-vă grauit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult