Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Are o gaură în cap. O celebră actriță a rămas mutilată după operațiile estetice: „M-a cusut cu fire de pescuit” | FOTO

Actrița britanică Danniella Westbrook, în vârstă de 49 de ani, se recuperează după o serie recentă de operații estetice. Vedeta este, la propriu, mutilată.   

Danniella Westbrook a trecut printr-o reconstrucție facială. Vedeta a dezvăluit iadul operațiilor estetice prin care a trecut și cum acestea au lăsat-o mutilată.

Atenție, urmează detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!

Fosta actriță din Eastenders a dezvăluit un efect secundar al procedurilor la care a fost supusă - o gaură în partea dreaptă a capului.

Vedeta povestește că doctorul a operat-o pe viu, fără anestezie, și că a pălmuit-o atunci când l-a implorat să se oprească.

Vezi AICI cum arăta Danniella Westbrook înainte de operațiile estetice.

Citește și
sosie michael jackson
Un tânăr a cheltuit peste 42.000 de dolari ca să arate ca Michael Jackson | GALERIE FOTO

Fosta vedetă din EastEnders, în vârstă de 49 de ani, spera să fie supusă unei reconstrucții faciale în Turcia. Se aștepta să fie mai frumoasă, dar a rămas traumatizată de experiența prin care a trecut.  

Ea povestește că risca să moară în timpul operației și că plăgile sale au fost cusute cu fire de pescuit.

„Îmi spunea: `Nu mai plânge, nu mai plânge`. I-am spus: 'Mă doare foarte tare. Vă rog, vă rog, vă rog. Sunt speriată. Mă doare foarte tare. Nu am știut că se va întâmpla asta'. A fost cu adevărat înfricoșător", a povestit actrița.

Ea susține că doctorul i-a introdus în față, fără permisiunea ei, tije de metal care aproape că i-au străpuns buza superioară.

„Țipam. Din cauza șocului plângeam. A luat trei tije de metal și mi le-a băgat în față”, a povestit vedeta într-un interviu pentru The Sun.

Mai mult, ea spune că medicul i-a confiscat telefonul și că a început să injure în momentul în care a văzut că încearcă să filmeze scenele de groază.

„S-a dus în spatele meu, m-a apucat de față și m-a plesnit”, a povestit ea.

Ea povestește că în acel moment medicul a aruncat instrumentele și că a părăsit în trombă încăperea, chiar în timpul operației.

După ce asistenta i-a retras instrumentele de pe față, aceasta a început să îi coasă scalpul cu fire de pescuit, povestește actrița.

Pentru a-i fi reconstruită fața, vedeta trebuie să treacă prin mai multe intervenții care valorează peste 500.000 de lire sterline. Ea a fost avertizată că riscă să moară sufocată dacă nu acționează rapid.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult