Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apelul emoționant al unei familii. 3 copii spulberați de un șofer care asculta muzică

O familie care a pierdut 4 membri, printre care 3 copii, într-un accident îngrozitor în Anglia, în urmă cu aproape 3 ani după ce un șofer de camion neatent a intrat în mașina lor, a făcut un apel emoționat.

Tracy Houghton, în vârstă de 45 de ani, băieții ei, Ethan (13 ani) și Joshua (11 ani) și fiica partenerului ei, Aimee, de 11 ani au murit pe o autostradă în Anglia în 2015 după ce șoferul unui camion a intrat puternic în mașina lor care staționa la o coadă în trafic și a spulberat-o de restul autovehiculelor, relatează Daily Mail.

Tomasz Kroker asculta muzică și în timp ce butona telefonul a intrat în mașinile oprite în trafic. Imagini surprinse de o cameră aflată în cabina camionului arată reacția șoferului distras de telefon înainte de impact. Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Rudele celor morți au publicat o înregistrare tulburătoare în care fac apel către cei care folosesc telefonul la volan: ”Nu folosiți telefonul mobil când conduceți. O să vă ucideți sau o să omorâți pe cineva. Durerea și suferința prin care am trecut nu se pot măsura”, susțin ei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult