Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Declarat mort după naștere, doi părinți au aflat că fiul lor trăiește 7 ani mai târziu

Doi părinți din Volgograd, Rusia, au aflat că bebelușul lor trăiește după 7 ani de la naștere, deși atunci li s-a spus că a murit.

Cei doi susțin că imediat după naștere, în 2011, au fost informați de cadrele medicale că bebelușul lor suferă de mai multe afecțiuni și nu va supraviețui mai mult de o săptămână.

Atunci, părinții au decis să lase nou-născutul în spital și au semnat că vor să renunțe la el. Între timp, s-au răzgândit, doar că la întoarcere copilul era deja mort, cel puțin așa i-au anunțat atunci reprezentanții spitalului.

De curând, cuplul susține că a primit o executare judecătorească de 3000 de lire, pentru îngrijirea copilului lor din orfelinat. Cazul a fost descoperit în urma unei erori administrative, atunci când executorii judecătorești au fost trimiși la domiciliul acestora să recupereze costurile de îngrijire de la orfelinat. Pentru că nu erau acasă, a fost pusă o poprire pe contul mamei, scrie metro.co.uk.

A doua zi, femeia a mers să verifice de ce i-au fost blocați banii, iar la aflarea veștii a leșinat. Părinții, extrem de fericiți de aflarea acestei vești, au făcut toate demersurile legale pentru a-și recupera drepturile părintești.

Citește și
ambulanta
Un copil de patru ani din Focşani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a înecat în cadă

Într-un final, copilul a reușit să se întoarcă în familia sa la începutul acestui an.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult