Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apar detalii revoltătoare în cazul fetei de 11 ani, violată şi umilită de un coleg de şcoală. Unde au avut loc ororile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar detalii revoltătoare în cazul fetiţei de 11 ani din Caraș-Severin, violată şi umilită de un coleg de şcoală cu patru ani mai mare.

Inspectoratul şcolar Caraș-Severin a aflat abia marți, din presă, de această situaţie, deşi plângerea la poliţie a fost depusă în luna mai. În acelaşi timp, directoarea şcolii spune că totul s-a petrecut în afara orelor, iar filmările pe care le-a văzut nu le consideră grave. Din primăvară, când a avut loc prima agresiune sexuală şi până acum, cei doi copii au mers în continuare la şcoală şi s-au întâlnit zilnic, pentru că la nivelul instituţiei de învăţământ nu a fost luată nicio măsură în acest sens. De altfel, inspectoratul şcolar a anunţat că abia săptămâna viitoare ca va deschide o anchetă, pentru că au aflat de această poveste de la televizor.

Mama fetei spune că fiica ei a fost agresată şi umilită de cel puţin 14 ori de colegul de şcoală.

Totul s-ar fi petrecut în casa băiatului şi la subsolul blocului în care locuieşte. Copila nu a spus acasă nimic, însă părintele a aflat după ce a văzut o filmare care circula pe grupul şcolii. Femeia susţine că a cerut inclusiv un ordin de protecţie, dar informaţia nu a fost confirmată de poliţie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult