Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum a descoperit proprietarul apartamentului din Berceni cadavrul din canapea. Suspiciunile vecinilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autoritățile îl caută pe un bărbat, suspect principal în cazul unei crime înfiorătoare din cartierul Berceni. Într-o locuință a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin.

Trupul era într-un sac, cel mai probabil de câteva săptămâni. Criminaliștii au rămas în apartamentul din cartierul Berceni toata noaptea. La cercetări a participat inclusiv proprietarul locuinței, care le-a povestit că a închiriat casa unui bărbat, de aproximativ 40 de ani, considerat acum principalul suspect. Pentru că nu reușea să ia legătura cu acesta, omul a venit special din strainatate să verifice locuința.

Când a intrat, a simțit un miros îngrozitor care venea dinspre canapea. Acolo, a găsit un sac negru în care se afla trupul unei femei tinere, spun anchetatorii. Reporter: Mirosea puternic? Și când ați descoperit, ce ați făcut? Ați anunțat imediat poliția?

Proprietarul apartamentului: „Sigur”.

Principalul suspect este în continuare de negăsit. Nici victima nu a fost identificată, însă vecinii cred că ar fi vorba despre partenera chirașului.

Citește și
crima berceni
Descoperire șocantă în București. Cui aparține cadavrul din sac găsit de un proprietar într-un apartament din Berceni

Vecină: „Proprietarul a venit din Spania. A vrut să dea apartamentul în vânzare și a găsit cadavrul ascuns în canapea. L-a ridicat, a văzut că este sânge și i-a dat drumul instant. Chiriașii nu se știe de când stăteau, însă se știe că cadavrul este posibil să fie de la Paște acolo”.

Vecin: „Am înțeles de la mai mulți vecini de aici că, în timp ce își plimbau animalul de companie, au simțit un miros suspicios”.

Potrivit anchetatorilor, chiriașul nu i-ar mai fi răspuns proprietarului de cel puțin două săptămâni.

Cristina Dobre: Acela este apartamentul în care a fost descoperit corpul femeii și de unde vecinii au sesizat, săptâmâni la rând, un miros insuportabil. Astăzi, criminaliștii au revenit la fața locului să ridice probe și să audieze martori.

Trupul femeii a fost supus unei necropsii, iar legiștii le-au oferit criminaliștilor primele concluzii, surse din anchetă spun că victima a avut parte de o moarte violentă.

Cristina Dobre: După aproape 24 de ore, polițiștii și procurorii au încheiat cercetarea la fața locului, au sigilat apartamentul, după ce au ridicat probe din interior și amprente de pe ușă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului București și de Serviciul Omoruri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult