Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă la Spitalul din Huedin, după ce o pacientă a murit iar capul i-a fost legat cu un scutec

Caz şocant la Spitalul din Huedin, judeţul Cluj.

Potrivit Ziarul Clujean, o familie din comuna Poieni care s-a dus să ridice cadavrul unei rude, în vârstă de 81 de ani, de la morga spitalului a descoperit că defuncta avea înfăşurat în jurul capului un scutec pentru bebeluşi, iar nasul i-ar fi fost rupt din cauză că scutecul a fost strâns prea tare.

”Unul dintre brancardieri era beat, nu se putea discuta cu el. Celălalt a zis că mama este pregătită... Capul era înfășurat într-un pampers și strâns bine, ca o mumie. Nasul era rupt, lipit de obraz, nara zdrobită”, spune una dintre fiicele femeii, potrivit Ziarul Clujean.

Fiicele femeii susţin că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, În ultima noapte din viaţa bătrânei, asistentele nu au auzit strigătele de durere ale acestei, dar dimineața s-au dus să-i pună perfuzie. Era prea târziu, femeia murise cu mâinile încleștate și cu gura deschisă de la urletele de durere. 

Citește și
copil ciocolata
Starea copilului tratat cu ciocolată într-un spital din Iași, după 4 luni de la internare

 

Managerul Spitalului Orăşenesc Huedin, Silvia Resteman, a confirmat pentru MEDIAFAX, că incidentul cu scutecul este real şi s-a demarat o anchetă. Brancardierii de la morga spitalului i-au explicat cău au pus scutecul pe capul pacientei decedate "pentru a opri scurgerea unor secreţii până la preluarea cadavrului. Este un gest care m-a lăsat fără cuvinte, a fost ceva ireal", a spus managerul spitalului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult