Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescentă violată de două ori în decurs de câteva ore. Printre agresori, un bărbat căruia i-a cerut ajutorul

O adolescentă în vârstă de 15 ani din India a fost violată de doi bărbați, iar atunci când i-a cerut ajutorul unui alt bărbat, acesta a violat-o pentru a doua oară în decurs de câteva ore.

După ce a fost agresată fizic de doi indivizi, adolescenta a fost aruncată în stradă de atacatorii săi, la o distanță destul de mare de casa sa.

Adolescenta, care era supraviețuitoarea unei forme de cancer de sânge, a fost abordată de doi cunoscuți de sex masculin să meargă într-o piață din apropiere. Cei doi indivizi au dus-o într-o zonă retrasă, sub pretextul că vor să cumpere mâncare, scrie Dailymail.

Acolo, cei doi suspecți au violat-o, apoi au fugit de la locul faptei. ”Nu eram în stare să merg sau să vorbesc și tremuram de frică”, a povestit victima în fața polițiștilor.

Odată ajunsă pe strada principală, tânăra i-a cerut ajutorul unui trecător, un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta i-a promis tinerei că o va conduce acasă în siguranță, însă, a repetat același scenariu. A dus-o într-o zonă retrasă, unde a violat-o pentru a doua oară.

Citește și
viol
Adolescentă din Brașov, sechestrată și violată de un tânăr ”cunoscut” pe Facebook

”Am avut încredere în el și i-am cerut ajutorul pentru că părea un om bun”, a declarat victima în fața anchetatorilor.

După două violuri brutale, adolescenta a reușit să ajungă acasă, acolo unde i-a povestit totul tatălui ei, care a anunțat imediat poliția. În cele din urmă, în acest caz au fost arestate două persoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult