Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescent din Iaşi, obligat de tată să-şi îngroape mama. Femeia fusese omorâtă de Crăciun

Un bărbat din judeţul Iaşi este suspectat că şi-ar fi ucis soţia, după care și-ar fi obligat fiul de 17 ani să-l ajute să o îngroape pe un câmp.

Minorul ar fi fost ameninţat, la rândul său, cu moartea, relatează bzi.ro.

Faptele abominabile s-au petrecut comuna Scobinţi, Poliţia Judeţeană Iaşi declansând o anchetă luni, după ce un localnic a anunţat posibila crimă.

Din primele cercetări a rezultat că, pe data de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 47 de ani, Ioan M., şi-a bătut partenera de viață până la inconştienţă.

Bărbatul ar fi săpat o groapă pe un teren arat din apropierea casei sale, dar nu a reușit să-și îngroape soția singur, motiv pentru care i-a cerut fiului său minor, de 17 ani, să-l ajute.

Citește și
criminalisti
Crimă într-un bar din Constanța. Bărbat omorât pentru că nu i-au plăcut dedicațiile muzicale

Băiatul a fost ameninţat cu moartea să nu povestească ce a fost pus să facă, însă, în noaptea de Revelion, ar fi povestit unui alt tânăr totul.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se afla dacă femeia mai era sau nu vie atunci când a fost îngropată, rezultatele urmând a fi prezentate de către Institutul de Medicină Legală din Iaşi.

Cazul este anchetat în prezent de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult