Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidente în București, joi seară. O mașină s-a răsturnat, în Sectorul 5

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două accidente cu pagube materiale serioase au avut loc joi seară în București.

Un taximetru a fost izbit de un șofer care circula în spatele lui, apoi a ricoșat într-o autoutilitară aflată pe sensul opus.

Cu doar câteva zeci de minute înainte, două mașini s-au lovit puternic pe o altă stradă din Capitală, iar unul dintre autoturisme s-a rostogolit în urma impactului.

Şoferiţa maşinii care a ajuns joi seară cu roțile în sus pe o stradă din Sectorul 5 s-a ales cu o sperietură zdravănă. După cum povestesc martorii, femeia a vrut să treacă de pe prima bandă pe a doua, moment în care o altă conducătoare auto a izbit-o violent.

Martoră: „Am auzit o buşitură enormă, ca o bombă, şi am întors capul şi am văzut maşina neagră din față cum zbura în aer şi a aterizat pe spate. Eu cred că BMW-ul din spate, care venea cu viteză enormă”.

Citește și
accident botosani
Reacția uluitoare a unui șofer de 70 de ani care a condus băut și a lovit mașina unui tânăr

Tânăr: „Am auzit o pocnitură dintr-o dată. A intrat în el şi s-a răsturnat efectiv peste cap”.

Bărbat: „Cineva a văzut prea târziu manevra şi drept consecinţă Seat-ul s-a răsturnat”.

Ambele şoferiţe au scăpat tefere. Ele au fost supuse probei cu etilotestul şi, potrivit rezultatului, nu consumaseră băuturi alcoolice.

Tot aseară, pe o altă sosea din Sectorul 5, un şofer, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară în mers a lovit un taximetru care circulă în fața lui. Vehiculul izbit a fost aruncat pe celălalt sens de mers, unde s-a oprit într-o autoutilitară.

Unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident a fost transportat la spital cu răni uşoare. Nici în acest caz şoferii nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult