Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie întreagă a murit în urma unui grav accident, cauzat de un șofer băut

O familie întreagă a murit în timp ce se întorcea din vacanță, după ce un șofer care mergea pe contrasens i-a lovit din plin. În urma impactului extrem de puternic ambele mașini au luat foc, potrivit Detroit Free Press.

Familia Abbas, din Michigan a fost ucisă de Joey Lee Bailey, în vârstă de 41 de ani pe o autostradă din Kentucky. Bărbatul din Georgetown se pare că se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care a intrat cu mașina pe partea greșită a autostrăzii.

Deși mai mulți șoferi l-au atenționat că merge pe contrasens, ba chiar, au sunat în nenumărate rânduri la poliție, bărbatul și-a văzut în continuare de drum. Și din păcate, până la sosirea echipajelor de poliție, Bailey a provocat un accident, în urma căruia atât el, cât și alți doi adulți, dar și trei copii și-au pierdut viața.

Issam Abbas în vârsta de 42 de ani, soția sa, Rima Abbas de 38 de ani și cei trei copii: Ali Abbas, 14 ani; Isabella Abbas, 13 ani și Giselle Abbas în vârstă de 7 ani au murit pe loc în urma accidentului.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini au luat foc, iar cei șase nu au mai putut fi salvați. Acum anchetatorii așteaptă rezultatele toxicologice pentru a stabili dacă șoferul vinovat s-a urcat băut la volan.

Citește și
accident buzau
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum au murit 2 tineri care se întorceau de la club, în Buzău

Acum familia, prietenii, dar și comunitatea din care proveneau sunt devastați. Issam Abbas era agent imobiliar, iar soția sa doctor. Ambii erau foarte implicați și devotați muncii lor.

Circulația din zonă a fost paralizată complet în urma accidentului. Abia după ore întregi de așteptare șoferii și-au putut continua drumul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult