Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident mortal în Capitală. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un pieton în vârstă de aproximativ 60 de ani, cel mai probabil om al străzii, a murit, iar doi tineri au fost răniți într-un grav accident de circulație care a avut loc miercuri noapte, în București.

Bărbatul care nu a mai putut fi salvat se afla pe trecerea de pietoni când a fost lovit în plin de o mașină.

Autoturismul a ajuns apoi pe trotuar și le-a lovit pe celelalte două victime, care au scăpat cu viață, dar sunt acum în grija medicilor, la spital.

Accidentul a avut loc într-o intersecție intens circulată din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul spulberat de mașină ar fi încercat să traverseze strada în momentul în care a fost izbit. Deocamdată, nu este clar dacă semaforul pentru pietoni era verde în acea clipă.

Martor: „Voia să traverseze și l-a luat de pe trecerea de pietoni. A intrat cu mașină de la stop, în el. S-a dus pe trotuar până la farmacie, a rupt ușa de la cazinoul ăsta”.

Citește și
accident
Un tânăr a murit, după ce mașina în care se afla cu prietenii săi a căzut în prăpastie. De ce l-au mutat pe scaunul șoferului

Martor: „Șoferul oricum a venit cu viteză, pentru că l-a spulberat. Pietonul traversa și s-a oprit direct în stâlpul ăla de beton”.

Omul a fost târât pe o distanță de câțiva metri și a ajuns sub o mașină parcată pe marginea străzii. Când medicii au ajuns la fața locului, nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Pentru șoferul de 28 de ani, cursa a continuat. A ieșit de pe carosabil, a pus la pământ câțiva stâlpi de protecție și a lovit doi tineri - un băiat și o fată - care se aflau pe trotuar. Amândoi au suferit răni și au fost duși la spital. Pasagerul din autoturism s-a ales cu leziuni ușoare.

Conducătorul auto a fost supus probei cu etilotestul și rezultatul a fost zero. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cine nu a respectat regulile de circulație și se face vinovat de tragedie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult