Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident în București cu un șofer de doar 18 ani. Mașina s-a rupt în două, în urma impactului

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Capitală, trei tineri au fost răniți grav, după ce mașina condusă de unul dintrei ei s-a izbit violent de un copac. Șoferul are doar 18 ani, iar cei doi pasagerii sunt minori. Victimele au fost duse de urgență la spital.

Accidentul a avut loc pe șoseaua Kiseleff, seara târziu, pe o ploaie măruntă. Un șofer începător, care ar fi mers cu viteză, potrivit polițiștilor, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac.

În autoturism mai erau doi pasageri, prieteni de-ai tânărului. Atât de puternic a fost impactul, încât trunchiul arborelui a ajuns până la jumătatea caroseriei. Cei trei au fost duși la spital, după ce au fost scoși cu descarcerarea. Cel mai grav a fost rănit pasagerul din dreapta șoferului. Cel aflat la volan ... are doar 18 ani.

 

Citește și
accident Constanta
Accident demn de o cascadorie, la Constanța. Un șofer a sărit peste un sens giratoriu

Oana Pârvan - Poliţia Rutieră: "Conducătorul auto a fost testat cu aparatul de alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.”

Cei care au venit să ridice caroseria distrusă abia au reușit să o dezlipească de pe trunchiul copacului.

 

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs accidentul. Tot sâmbătă seara, pe șoseaua Colentina din Capitală, un șofer care n-a păstrat distanță regulamentară în trafic a izbit violent mașina din față.

Autoturismul a fost proiectat în alte două mașini, parcate pe marginea străzii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Una dintre mașinile parcate s-a ales cu partea din față complet distrusă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult