Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident filmat în Arad. Un bărbat a fost proiectat prin parbriz şi a murit. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a murit în urma unui accident grav petrecut pe o stradă din Arad

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de marfă, pe o arteră rutieră din municipiul Arad.

Femeia, în vârstă de 50 de ani, a pătruns în intersecţie, fără să se asigure, deşi avea indicator de cedează trecerea. Acolo a lovit puternic un autoturism care circula regulamentar.

“A trecut un om cu câinele, adică nevastă-mea a cedat trecerea şi a trecut pietonul cu câinele după care a trecut o maşină şi nu a văzut microbuzul. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nevastă-mea nu a văzut microbuzul”, spune soţul femeii.

Câțiva martori au relatat pentru Agerpres că un autoturism condus de o femeie a ieşit de pe o stradă secundară pe Calea Renaşterii şi nu a acordat prioritate unui microbuz de marfă, iar cele două vehicule s-au ciocnit violent.

Citește și
accident constatin prezan
Accident în București: trei persoane au fost lovite de o mașină, pe trotuar

În microbuz se aflau şoferul şi un pasager, bărbat de 55 de ani, acesta din urmă fiind proiectat prin parbriz pe şosea.

La momentul sosirii echipajului SMURD, bărbatul găsit pe partea carosabilă era decedat, în timp ce femeia şi şoferul microbuzului au suferit răni care nu le pun în pericol viaţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a confirmat că, după primele cercetări efectuate la locul accidentului, reiese că femeia nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea". Aceasta ar putea fi cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult