Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Timișul de Sus. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Destinul unui bărbat s-a frânt pe DN1, cel mai circulat drum din țară. Mașina în care se afla victima a fost implicată într-un grav accident de circulație.

Un alt bărbat, șofer în cea de-a doua mașină, a ajuns la spital cu răni minore. Traficul între Brașov și Predeal a fost paralizat mai bine de o oră.

Accidentul s-a petrecut vineri după amiază la Timișul de Jos. Bărbatul care a murit ieșea de pe o stradă lăturalnică, într-o curbă lipsită de vizibilitate, când a fost lovit de un alt vehicul. Polițiștii nu au stabilit deocamdată cine se face vinovat de accident.

Martorii accidentului au sărit imediat în ajutorul victimei, care intrase în stop cardio respirator. Medicii, sosiți în scurt timp, au încercat să-l resusciteze pe bărbat mai bine de 40 de minute, însă manevrele lor nu au avut rezultat..

Polițiștii au oprit traficul pe ambele sensuri, pentru a face cercetarea la față locului, așa că turiștii care veneau spre munte au stat în coloană minute în șir. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să află acum în ce condiții a avut loc accidentul.

Citește și
accident benzinarie
Un şofer lovit în plin de o mașină oprită într-o benzinărie. Ce explicaţie a dat apoi

Cel de-al doilea șofer implicat în accident a fost dus la spital, cu răni minore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult