Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Argeș, după ce un șofer a intrat pe contrasens. O femeie de 66 de ani a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident grav a avut loc miercuri seară în județul Argeș. O femeie de 66 de ani a murit iar nepoatele ei de 10 și 15 ani dar și șoferul au fost grav răniți după ce mașina în care se aflau a intrat într-un camion.

Trei din cele patru persoane care se aflau în autoturism au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a le scoate dintre fiare.

Ploua, iar într-o curbă la dreapta, pe DN 73 C, care face legătura între Câmpulung și Curtea de Argeș, bărbatul de 53 de ani, aflat la volanul autoturismului, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un autotren. Șoferul acestuia spune că nu a putut evita impactul.

Doar fetiţa cea mică a reuşit să iasă din maşină, ceilalţi pasageri au rămas încarceraţi. Femeia de 66 de ani era în stop cardio respirator când au reuşit pompierii să o scoată dintre fiare. Au început manevrele de resuscitare însă nu au avut niciun rezultat. Șoferul și cele două surori au fost transportate, în stare gravă, cu multiple traumatisme, la spital.

Mădălina Epure purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: ”Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.”

Citește și
Doi motocicliști, salvați de un pompier în timpul liber și fiul său
Doi motocicliști, salvați de un pompier în timpul liber și de fiul său

Polițiștii încearcă să afle dacă șoferul era rudă cu femeia şi cele două fete sau le luase la ocazie. În urma cercetărilor vor stabili și dacă nenorocirea s-a produs din cauza condițiilor meteo și a unei viteze prea mari sau dacă șoferului i s-a făcut rău la volan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult