Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în apropiere de Dej. O mașină s-a izbit de o autoutilitară

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zăpada şi viteza au provocat un accident mortal, marți, pe un drum judeţean din apropiere de Dej. O maşină în care se aflau trei persoane a derapat şi s-a izbit puternic de o autoutilitară.

 

Şoferul vehiculului nu a supravieţuit, iar unul dintre pasageri se afla în stare gravă.

Accidentul s-a produs pe un drum județean, în apropiere de Dej. Martorii spun că şoferul, în vârstă de 50 de ani, a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă.

Șofer autoutilitară: „Am frânat atât cât am putut, m-am oprit și s-a băgat în mine. N-am mai avut ce să fac. Cu lateralul a intrat. Nu au ieșit singuri din mașină, am chemat SMURD-ul.”

Bărbatul se mai afla în maşină cu încă două persoane, în momentul în care s-a izbit de autoutilitară.

Citește și
accident oradea
Un şofer din Oradea a făcut atac cerebral în timp ce era la volan şi a distrus 5 maşini

Radu Meseșan, detașamentul de pompieri Dej: „Detașamentul de Pompieri Dej a fost anunțat despre producerea unui accident de circulație pe raza localității Bobâlna. În urma impactului, două persoane din autoturismul Ford au rămas încarcerate."

După descarcerare, medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul şoferului aflat în stop cardio-respirator. Pasagerul care se afla pe bacheta din spate a fost dus în stare gravă la spital.

Mariana Baciu, ambulanță Dej: „Cel de-al doilea ocupant al mașinii - pasager spate, stânga. Un pacient cu traumatism cranio-cerebral sever, care a necesitat intubație și ventilație." Cel de-al treilea pasager din mașina care a derapat, dar și șoferul autoutilitarei au scăpat teferi. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili exact în ce împrejurări a avut loc accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult