Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferul care a omorât 2 oameni după ce a intrat într-un grup de tineri, prins la Vama Veche. Consumase 3 feluri de droguri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident cutremurător, sâmbătă dimineață, în sudul litoralului, la ieșirea din localitatea 2 Mai! O mașină a intrat într-un grup de mai mulți tineri, iar doi dintre ei au murit.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 5:20 pe DN39, mai exact drumul care leagă Mangalia de Vama Veche, la ieșirea din localitatea 2 Mai.

Un autoturism a intrat în opt persoane, pietoni, care se aflau pe partea carosabilă.

La fața locului au ajuns de urgență două echipaje SMURD și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, pentru a acorda îngrijiri pietonilor.

În urma impactului și-au pierdut viața, din păcate, doi tineri, un băiat care, conform medicilor, avea 21 de ani și o fată de 20 de ani. Ambii au suferit politraumatisme.

Citește și
copil cazut etaj
O fetiță de doi ani a căzut de la etaj dintr-un hotel din Eforie Nord

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto - în vârstă de 19 ani - a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult