Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de un tânăr care a ținut captivă o fetiță de 10 ani. A supus-o unor chinuri îngrozitoare

Un tânăr care a ținut captivă o fetiță de 10 ani în casa lui și a supus-o unor violențe fizice de nedescris, a fost trimis la închisoare.

Tyler Brown a fost arestat după ce victima a fost găsită pe stradă, în luna februarie, purtând doar lenjerie intimă.

În urma procesului, acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, rănire și agresiune care provoacă vătămare corporală.

Copila a fost ținută captivă în casa agresorului, din nordul Angliei. Acesta i-a luat telefonul mobil ca fetița să nu poată suna pentru ajutor, potrivit BBC.

Tyler Brown i-a înjunghiat mâinile și picioarele cu un cuțit și i-a zdrobit un recipient de sticlă pe față. Fetița a fost forțată să-și îngrijească rănile cu o pereche de colanți și elastice de păr ca bandaje improvizate.

Citește și
politie
Un băiețel de 6 ani, torturat de tatăl și mama vitregă: L-au hrănit cu sare, apoi înfometat și torturat înainte de a-l ucide

„Tyler Brown este un bărbat violent care și-a supus victima unor abuzuri înfiorătoare pentru o perioadă lungă de timp – abuzuri care i-au provocat copilei traume fizice, emoționale și mentale. Va fi închis 10 ani, timp în care se va putea gândi la ce a făcut”, a declarat judecătorul.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, judecătorul i-a ordonat lui Brown să semneze registrul infractorului sexual și i-a dat ordin de restricție pe termen nedeterminat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult