Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A provocat o avalanşă cu snowmobilul şi şi-a îngropat de viu cel mai bun prieten

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai multi prieteni, care s-au încumetat să iasă cu snowmobilele pe o pantă înzăpezită din Utah, au provocat o avalanşă, iar unul dintre ei a rămas îngropat în zăpadă.

Karl împreună cu șapte prieteni au plănuit o cursă cu snowmobile pe un versant de munte, din apropiere de Salt Lake City, în Utah. Nu era o pârtie amenajată acolo, dar ispita zăpezii așternute din belșug a fost prea mare.

"Prietenul meu Rob era în urmă, pe partea cealatlă a versantului... M-am uitat înapoi și Rob dar și toată zăpadă de pe versant dispăruseră... Primul meu gând a fost: "Eu am provocat avalanșa? Am omorât pe cineva? M-am întors, m-am uitat peste locul unde s-a produs avalanşa şi am văzut mâna lui Rob ieşind afară din zăpadă."

Karl a început să sape cu mâinile goale în zăpadă. "Am reuşit să-i eliberez capul din zăpadă şi mi-a spus: "Vezi dacă mai sunt și alţii îngropaţi în zăpadă, eu pot să respir". După ce l-am găsit am luat baliza radio și așa i-am localizat pe toți. Erau teferi."

Au primit, însă, o lecție valoroasă pentru viitor... "Mi-a schimbat întreaga perspectivă în privința a ceea ce e sigur sau nu. Pe panta pe care am coborât noi erau deja trei urme, lăsate de alții. M-am gândit că nu e niciun pericol, dar iată că nu a fost așa..."

Citește și
balea lac
Zăpadă de peste 2,5 m la Bâlea Lac. Risc de avalanșe în masivul Făgăraș

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult