Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A mers la spital cu arsuri şi a spus că iubita a aruncat după el cu televizorul. Care era adevărul

Un bărbat din Iași a ajuns la spital cu arsuri grave, declarând că a fost rănit după ce concubina a azvârlit cu televizorul după el și a provocat un incendiu.

Un bărbat de 42 de ani din localitatea Podu Iloaiei - Henci a fost adus de către un echipaj de primi ajutor SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon cu plagă în regiunea cervicală şi arsură de gradul 1 la gamba piciorului stâng. De asemenea, la faţa locului a fost găsită o femeie de 52 de ani, carbonizată. Bărbatul a declarat că femeia l-a bătut şi a aruncat cu televizorul în el, moment în care s-a electrocutat şi a izbucnit şi incendiul, scrie Ziarul de Iaşi.

"În urma incendiului au fost două victime. Bărbatul adus la unitatea noastră avea o plagă în regiunea cervicală, după ce, conform spuselor sale, a sărit pe geam, dar și o arsură de gradul I. În casă a fost găsită carbonizată o femeie de 52 de ani. Bărbatul a declarat că femeia, care era concubina lui, l-ar fi bătut și ar fi încercat să arunce cu televizorul în el, moment în care s-ar fi electrocutat, iar apoi s-a produs un incendiu", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

La ieșirea din spital, bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri. Conform anchetatorilor, femeia găsită decedată  avea o plagă tăiată la gât și, din câte se pare, focul ar fi fost pornit, de fapt, de către bărbat, pentru a ascunde crima.

 

Citește și
crima
Un bărbat din Vaslui și-a ucis fratele mai mic pentru un pachet de țigări

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult