Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost prins suspectul care ar fi violat o fată de 17 ani în gara din Câmpia Turzii. Camerele de supraveghere l-au filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fată de 17 ani a fost bătută și violată de un individ, în gara din Câmpia Turzii. Suspectul a fugit apoi, iar copila a sunat la 112. Pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să pună mâna pe el.

Fata mergea la petrecerea de majorat a unui coleg de clasa și pentru a scurta drumul a decis să treacă prin gară. Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului. Potrivit anchetatorilor, fata a început să fie urmărită de cum s-a apropiat de gară., până când individul a atacat.

Într-o zonă mai putin iluminată, individul ar fi acostat-o. Ar fi lovit-o și ar fi târât-o în vegetația de lângă șinele de cale ferată.

Ar fi amenințat-o ca să nu strige după ajutor. După ce ar fi violat-o, s-a făcut rapid nevăzut. Fata a sunat niște prieteni, care i-au venit în ajutor, și apoi a sunat la 112. Camerele de supraveghere din gară l-au surprins pe individ la scurt timp după atac, când ar fi intrat în sala de așteptare, apoi a dispărut.

Polițiștii l-au prins abia a doua zi. Bărbatul are 48 de ani și este muncitor necalificat la întreținere și reparații drumuri. Și localnicii spun că deseori se simt în nesiguranță.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Adolescenta urmează să primească sprijin psihologic, pentru a depăși trauma suferită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult