Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost prins la 9 ani după ce a ucis o femeie pentru economiile ei. Chiar fratele său l-a "turnat", după ce s-au certat

Your browser doesn't support HTML5 video.

De aproape nouă ani au avut nevoie anchetatorii din Buzău pentru a prinde suspectul unei crime oribile! O femeie de 89 de ani, imobilizată la pat, a fost omorâtă chiar în casă și jefuită de toate economiile ei, 500 de lei.

Teribila crimă s-a petrecut pe 19 ianuarie 2013 în localitatea Breaza, din județul Buzău. Atunci o femeie de 89 de ani, imobilizată la pat, a fost bătută și ucisă pentru modica suma de 500 de lei, bani pe care bătrâna îi avea în casă.

La momentul crimei, anchetatorii au reținut un suspect principal, dar acesta a reușit să treacă testul poligraf și, cum nu existau prea multe dovezi împotriva lui, a fost eliberat.

Cazul a fost redeschis în luna iunie a acestui an, când în aceeași localitate a avut loc un incident asemănător cu crima din 2013.

De această dată, victimă a fost un bătrân de 66 de ani, care a fost tâlhărit și bătut tot în propria casă.

Bărbatul de 66 de ani a supraviețuit atacului și astfel anchetatorii au reușit să ajungă la suspecți, doi frați din aceeași comună, unde au fost date atacurile.

Cei doi au fost reținuți și încarcerați la Penitenciarul din Focșani.

Au intrat în conflict unul cu celălat și așa se face că unul dintre ei a mărturisit că fratele său a comis crima din 2013, de fapt chiar suspectul principal de atunci.

Bărbatul este cercetat din nou pentru crima din 2013 și urmează să ajungă și în fața judecătorilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult