Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A făcut 5 ani chimioterapie, dar a descoperit că nu are cancer. De ce boală suferea

Un bărbat din Colorado a povestit că a fost supus unui tratament de chimioterapie și analgezice timp de 5 ani pentru a trata o forma rară de cancer, ca într-un final să descopere că nu suferea, de fapt, de nicio boală.

James Salaz a fost supus tratamentelor în anul 2012, după ce doctorii i-au făcut numeroase teste înainte de a găsit două ”anomalii” la nivelul plămânului stâng.

După ce i-a fostă făcută o biopsie pulmonară deschisă, lui Salaz i s-a spus că are o formă rară de cancer, mai exact, un exces de celule albe din sânge au dus la formarea unei tumori în tot corpul.

În ciuda faptului că a fost supus imediat unui tratament, anomaliile nu au dispărut niciodată, până când a consultat părerea unui alt medic, care i-a spus că nu are cancer, ci suferă de o afecțiune care îi inflamează vasele de sânge, scrie Daily Mail.

Boala cu care a fost diagnosticat bărbatul se numește Histeocitoză celulară Langerhans, o formă de boală în care celulele albe din sânge se înmulțesc, ceea ce determină formarea de tumori numite granuloame și provoacă leziuni ale organelor.

Citește și
profesoara
Momentul șocant în care o elevă lovește cu pumnul o profesoară întoarsă recent din concediu medical

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult