Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A cerut voie să-şi îngroape pisica în curte, dar avea de fapt un cadavru de copil mic

Un bărbat din oraşul american Albuquerque susţine că peisagistul său i-a cerut permisiunea să înrgoape o pisică în curte, dar de fapt a ascuns acolo cadavrul unui copil mic.

Thomas Dunn din Albuquerque (New Mexico) a declarat, potrivit ABC, că peisagistul David Zuber l-a sunat în decembrie, rugându-l să-şi lase să îi folosească curtea pentru a-şi îngropa pisica. Dunn a fost de acord, dat fiind că mai îngropase acolo animale de companie.

Proprietarul a avut însă o surpriză când autorităţile i-au intrat o lună mai târziu în curte şi au dezgropat cadavrul unui copil, băgat într-un sac împreună cu rămăşiţele unui câine.

Poliţiştii cred că este vorba de fiica de un an a lui Zuber. Acesta a fost reclamat de o rudă, care susţinea că fetiţa a fost bătută şi s-a înecat în cada de baie.

Autorităţile îl anchetează acum pe Zuber şi pe mama copilei. Aceasta a declarat că micuţa s-a înecat când îi făcea baie iar cZuber a băgat trupul într-un sac şi a plecat cu el. Cuplul mai are doi copii.

Citește și
caine ingropat de viu
Motivul pentru care un bărbat şi-a îngropat de viu câinele. Ce i-a spus fostei prietene

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult