Modifica setarile cookie
Toate categoriile

4 oameni linşaţi pentru că ar fi răpit copii ca să le fure organele. Au fost arşi de vii

"Ambulanţa neagră" face victime în Mexic.

Patru persoane au fost linşate în Mexic şi arse de vii de către săteni furioşi, care le-au acuzat de răpire de copii pentru a le vinde organele, acuzaţie pe care poliţia o consideră falsă, relatează vineri AFP.

Joi, un bărbat şi o femeie au fost linşaţi de către locuitorii unui sat din statul mexican Hidalgo (centru), au indicat autorităţile locale.

Parchetul provinciei a avertizat că nu este de acord cu ceea ce el consideră a fi zvonuri nefondate care circulă în legătură cu răpirile de copii. Pentru moment, nici o plângere în acest sens nu a fost înregistrată, potrivit sursei.

Locuitorii au bătut un bărbat şi o femeie, apoi i-au legat şi le-au dat foc. Până să intervină poliţia, bărbatul a murit, iar femeia a decedat mai târziu la spital.

Citește și
Barbat linsat in Madagascar
Bărbat linșat cu săbii și topoare de autoritățile locale, pentru că a furat mai multe vaci

Cu o zi mai înainte, la San Vicente Boqueron, în statul Puebla (est), doi bărbaţi au fost atacaţi de o mulţime, care i-a ars de vii, pentru aceeaşi acuzaţie.

Autorităţile statului au indicat că cei doi bărbaţi, unchiul de 53 de ani şi nepotul său de 21 de ani, erau agricultori dintr-un sat vecin, veniţi din San Vicente Boqueron pentru a cumpăra materiale de construcţii.

Scenele de linşaj sunt frecvente în satele din centrul şi sudul Mexicului. Numai în statul Puebla s-au înregistrat peste o sută de tentative de linşaj de la începutul anului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult