Modifica setarile cookie
Toate categoriile

3 români din Marea Britanie, acuzaţi că au luat o tânără din club şi au violat-o pe plajă

Caz şocant în Marea Britanie, unde trei români sunt acuzaţi de o tânără că au violat-o după ce au convins-o să plece cu ei din club.

Trei tineri din România, cu vârste între 23 şi 27 de ani, au ajuns în faţa magistraţilor britanici după ce o fată de 19 din Sussex i-a acuzat de viol, scrie Metro. Românii, care lucrează în Regat la culesul fructelor, neagă toate acuzaţiile şi spun că totul a fost consensual.

Procurorul de caz îi acuză că, după ce au întâlnit-o pe tânără într-un club din localitatea Bognor Regis în noaptea de 9 martie, au convins-o să se despartă de grupul ei de prieteni şi să-i însoţească. Victima ar fi fost în stare avansată de ebrietate şi ar fi consumat cocaină şi canabis, astfel că nu avea cum să consimtă, aşa cum susţin românii, afirmă acuzarea.

Profitând de starea în care se afla femeia, românii ar fi violat-o în mod repetat într-un gan şi apoi pe plaja din localitate, spun procurorii. A fost salvată de un prieten care i-a alungat pe agresori, apoi a chemat poliţia

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
viol
Coșmarul trăit de o fetiță în baia unei școli. Autoritățile au vrut să ascundă adevărul

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult